Exchange & Retour

Uw tevredenheid is waar we naar streven. Wij bieden u een uitgebreid retourbeleid. Voordat u goederen wilt retourneren, neemt u eerst contact met ons op om het probleem dat u ondervindt te bespreken. Meestal kunnen we het probleem oplossen door technische ondersteuning te geven en hoeft u niets terug te sturen. Als er onherstelbare gebreken aan de goederen zijn, kunt u deze naar ons terugsturen voor reparatie of omruiling.

Omruilen
Als je artikelen wilt ruilen voor een andere stijl, je zou je artikelen moeten retourneren voor een terugbetaling* (volgens het retourbeleid) en een nieuwe bestelling plaatsen voor de stijl die je verkiest.

U moet contact met ons opnemen voordat u de artikelen terugstuurt. Alle items die naar ons worden teruggestuurd, moeten in hun originele staat zijn, d.w.z. niet gedragen, gewijzigd of gewassen, met alle labels eraan. Versleten of vuile artikelen worden naar u teruggestuurd.

We dekken de verzendkosten van het ruilen niet, u bent verantwoordelijk voor de verzendkosten van de retourzending en voor de verzend- en administratiekosten voor het terugzenden van de geruilde artikelen. We raden u aan tracking en verzekering toe te voegen wanneer u artikelen naar ons verzendt voor uw eigen bescherming, aangezien we niet verantwoordelijk kunnen zijn voor verloren zendingen. Verzend- en administratiekosten worden niet gerestitueerd.

Retour en gedeeltelijke terugbetaling
Onze website kan geen volledige terugbetaling geven voor niet -kwaliteitsproblemen zoals:
1. Het product lijkt niet op het product op uw foto.
2. Het product is niet wat ik me ervan had voorgesteld.
3. Product is beschadigd.
4. Is niet dezelfde maat en beschrijving.

Binnen 14 dagen (vanaf de datum waarop de producten zijn ontvangen), als de bovenstaande redenen zijn vermeld, zullen we het product terugbetalen of vervangen! U kunt kiezen!

Als je vragen hebt, stuur dan een e-mail naar onze klantenservice, we zullen je de retourgegevens bezorgen. We willen gewoon oprecht en voor de lange termijn zaken doen!

Retour

Uw tevredenheid is gegarandeerd wanneer u via onze website koopt. Het retourneren van defecte producten wordt altijd geaccepteerd en wanneer een verzoek wordt ingediend binnen een bereik van 30 dagen vanaf de dag dat u uw bestelling heeft ontvangen. Producten kunnen ook worden gerestitueerd voor zover ze nog nooit zijn gebruikt en er wordt binnen 15 dagen vanaf de dag dat u ze heeft ontvangen een verzoek gestuurd. Verzendkosten kunnen niet worden geretourneerd.

We controleren onze producten voordat we ze in de uitverkoop brengen. Voordat we een bestelling verzenden, inspecteren we elk onderdeel van de bestelling. Als u vragen heeft over het gebruik van onze producten, neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. Onze website is niet verantwoordelijk voor schade toegebracht aan personen tijdens of na gebruik van de producten.

Terugbetaling

Producten kunnen worden hersteld op voorwaarde dat:

1. Een verzoek wordt verzonden binnen 30 dagen vanaf de datum waarop u uw bestelling heeft ontvangen.

2. Het product is niet gebruikt.

3. Al het verzendmateriaal met het pakket, accessoires en benodigdheden zijn inbegrepen bij de retourzending.

4. Verzendkosten Pakket wordt betaald door de klant.

Voor elk product dat niet aan de bovenstaande voorwaarden voldoet, worden verzendkosten in rekening gebracht.

Geen restitutie in geval van beschadigde producten of producten waarin de ontbrekende originele verpakking wordt geaccepteerd. Indien de klant zich niet leent om de verzendkosten te betalen, zal niet tot terugbetaling overgaan. De terugbetaling zal worden gedaan volgens hetzelfde formulier dat voor de aankoop is gebruikt, en zal gewoonlijk binnen een periode van 14 dagen worden gedaan.