Levering

We hebben een goede kennis van verzendroutes en kiezen het handige verzendpad dat de levering sneller maakt. Gezien de verre verzending, bieden we 6 verzendmanieren: DHL, FedEx, UPS, TNT, EMS en Air Mail.

Voordat uw bestelling wordt verzonden, moeten we uw bestelling verwerken en al uw artikelen aan de strenge kwaliteitscontroletests onderwerpen. Hierdoor is de totale levertijd anders dan de levertijd alleen.

Levertijd

De ontvangst van internationale bestellingen duurt 7-15 werkdagen. Algemeen, De totale verwerkingstijd en levertijd zijn gelijk aan de totale levertijd. De verwerkingstijd varieert meestal van 24 uur tot 2 dagen. De verwerkingstijd omvat het ontvangen van uw bestelling, het verzenden van informatie naar het juiste magazijn, het verpakken en afleveren van het artikel. Na afronding van de behandeling begint de verzending. De transporttijd is de expreslevering van de transittijd van het magazijn naar het afleveradres.

Internationaal transport

We bieden expreslevering met tracking- en tracingverpakking. Het duurt meestal 7-15 werkdagen voor levering. 24-72 overuren voor verwerkingstijd en het kan tot 72 extra uur duren als we contact moeten opnemen met de betalingsverwerker voor creditcardverificatie.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor douanerechten in elk land. We rekenen de volledige verzendkosten voor alle retourzendingen en internationale handel.

* Voor pakketten die niet zijn aangevraagd of geretourneerd vanwege een onvolledig adres, worden de werkelijke verzendkosten in mindering gebracht op de terugbetaling.
* Als uw bestelling niet op tijd arriveert, kan deze vertraging oplopen vanwege de verwerking van aangepaste vergoedingen voor uw land. Stuur gerust een e-mail om u te helpen uw pakket op elk moment te vinden.

Bestelling volgen

Het volgen van bestellingen is te vinden op de pagina Mijn account of stuurt u een trackingadres met het trackingnummer via e-mail zodra de bestelling is verzonden.

Als uw bestelling te laat verschijnt, moet u rekening houden met de volgende punten:
* Levering vindt alleen plaats op weekdagen, van maandag tot en met vrijdag.
* Van bepaalde feestdagen die de vervoerders niet aannemen of niet bezorgen.
* We raden u aan contact met ons op te nemen voor verdere hulp.